Únor 2010

Hned dva filmy ve stejnou dobu

26. února 2010 v 16:46 Jared-Info

Zítra dávají na ČT1 ve 21.20 Alexandera Velikého a ve 22.00 na Nova Cinema Americké psycho.Alexandera doporučuji,je to super film (taková moje srdcovka...je to první film,který jsem s Jaredem viděla...a vůbec se mi tam nelíbil.No ale časy se mění a s nimi i názory :-))Je zvláštní,že to dávaj zrovna na ČT,protože když to vysílali poprvé,jelo to na Nově...

Na Americké psycho se už moc těším,protože jsem ho ještě neviděla,i když to není zrovna můj žánr.


London 23.2.2010

24. února 2010 v 19:18 Into The Wild




NeNe nebudu se na vás dívat




Ups podíval jsem se

Cardiff 21.2.2010

23. února 2010 v 20:37 Into The Wild


tady na té fotce vypadá doopravdy jako ježek :-D


Nottingham-19.2.2010

20. února 2010 v 10:58 Into The Wild

včera začalo turné 30stm Into the wild koncertem ve Velké Británii











aspoň že Tomo je ještě normální

new účes

20. února 2010 v 9:56

Proč,proč,PROČ???

19. února 2010 v 22:38 Jared-Ostatní foto
Proč mi to Jarede děláš? Proč zrovna před pražským koncertem? Proč sis to nemohl nechat na 19.března? Co? Proč? Kdo mi odpoví? Ses zbláznil bo co? No posuďte sami.Zajímal by mě váš názor. Mě první co napadlo bylo idiot,vzápětí vůl a hned na to debil.
Jinak tě mám Jarede moc ráda :-)
a
a
a
a
a
a


Filmografie

18. února 2010 v 18:22 Jared-Filmografie
1994 "Cool and the crazy"
1994-1995 Tak tohle je můj život  (Tv seriál)   "My So-Called Life"
1995   Co si ušít do výbavy?                              "How to Make an American Quilt"
1996   Poslední ze slavných králů                     "The Last of the High Kings"
1997   Zázračný běžec                                       "Prefontaine"
1997   Pat                                                           "Switchback"
1998   Basil                                                        "Basil"
1998   Městská legenda/Temná legenda            "Urban Legend"
1998   Tenká červená linie                                "The Thin Red Line"
1999   Černá a bílá (                                          "Black and White"
1999   Klub rváčů("                                           "Fight Club"
1999   Narušení("                                              "Girl, Interrupted"
2000   Americké psycho(                                  "American Psycho"
2000   Rekviem za sen (                                   "Requiem for a Dream"
2000   Sunset strip (                                         "Sunset Strip"
2001   Sol goode(                                              "Sol Goode"
2002   Highway (                                               "Highway"
2002   Úkryt(                                                     "Panic Room"
2004   Alexander Veliký                                    "Alexander"
2005   Obchodník se smrtí                                "Lord of War"
2006   Zabijáci osamělých srdcí(                        "Lonely Hearts"
2007   Zavraždění Johna Lennona                    "Chapter 27"
2009   Pan Nikdo                                               "Mr. Nobody"


Doba po Mattovi

18. února 2010 v 17:11 30 Seconds To Mars
už jen ve třech
po m
po m
po m
po m
po m
po m
po m
malý,mázlý,...ale krásný
po m
Jde dostatečně vidět, koho jsme volili? Jo? Tak super.
po m
po m
po m

Období s Tomem i Mattem

18. února 2010 v 16:01 30 Seconds To Mars
tomo i matt
tomo i matt
tomo i matt
tomo i matt
tomo i matt
tomo i matt
tomo i matt
a
ten Shannův fuckan tam vzádu
tomo i matt
tomo i matt
tomo i matt
tomo i matt
tomo i matt

Doba před Tomem

18. února 2010 v 15:07 30 Seconds To Mars
Fotky ze začátků
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning
beginning

Tomo Miličević-životopis

16. února 2010 v 20:57 Tomo Miličević

Jméno:Tomislav Miličević

Datum narození: 3.9.1979

Místo narození:Sarajevo,Bosna a Hercegovina

Znamení:panna


Ve skupině zastává místo kytaristy. Než se stal členem, byl fanouškem skupiny.
Jeho původní povolání je kuchař. Měl se stát profesionálním houslistou a předtím, než odešel do Ameriky, si přál být vojákem v armádě.

Shannon Leto-životopis

16. února 2010 v 20:37 Shannon Leto

Jméno:Shannon Christopher Leto

Datum narození:9.3.1970

Místo narození:Bossier City,Louisiana,USA

Znamení:ryby


Starší bratr Jareda Leto.Ve skupině zastává místo bubeníka.Mezi jeho velké záliby patří fotografování. Prý má vždy po ruce svůj foťák. Zahrál si i několik menších rolí ve filmech Highway, Prefontaine nebo v seriálu "Tak tohle je můj život" (My so-called life) a Sol Goode.

Jared Leto-životopis

16. února 2010 v 20:20 Jared-Info

Jméno:Jared Joseph Leto

Datum narození: 26.12.1971

Místo narození: Bossier City,Louisiana,USA

znamení:Kozoroh


Neměl lehké dětství,protože brzy po jeho narození otec opustil rodinu a Jared se se svou
matkou a starším bratrem Shannonem často stěhovali.

Původně se chtěl stát malířem,ale univerzitu malířství nedokončil. Začalo jej lákat herectví, které začal studovat na škole v New Yorku, kde se věnoval i režii.
Když se přestěhoval do Los Angeles, začal se objevovat v televizních seriálech (Tábor u Wilderů, Skoro doma).

V roce 1994 získal roli v oblíbeném seriálu Tak tohle je můj život. Díky této roli si otevřel dveře k filmu. V roce 1995 se objevil ve filmu Co si ušít do výbavy a roku 1998 ve hvězdně obsazeném filmu Tenká červená linie. Větší příležitost dostal ve filmu Městská legenda. Jaredova sláva rostla, získal si příznivé kritiky a byl považován za nový talent a hezounka Hollywoodu. Z této škatulky se chtěl vymanit,a proto začal přijímat role v netradičních filmech-Narušení, Klub rváčů a Americké psycho. Zazářil v roli narkomana Harryho ve filmu Rekviem za sen. Následovali větší role ve filmech Úkryt, Alexander Veliký, Obchodník se smrtí, kde si zahrál po boku Nicolase Cage a Zabijáci osamělých srdcí. Byl ochoten kvůli roli přibrat 30 kilo, aby mohl ztvárnit postavu Marka Chapmana ve filmu Zavraždění Johna Lennona. Jeho nejnovějším filmem je Mr.Nobody.

Jeho talent se projevil i v hudebním světě. Se svým bratrem Shannonem založil skupinu 30 Seconds To Mars. Je frontmanem této kapely, pro kterou skládá hudbu i texty.

V rychlosti

16. února 2010 v 17:01 30 Seconds To Mars
30 seconds to Mars jsem začala poslouchat před dvěma lety a nikdy mě nikdo tolik nepohltil jako oni.

Tak hodně stručně na začátek:

Skupina 30 seconds to Mars vznikla v roce 1998.Založili ji bratři Jared a Shannon Leto.Později se k nim přidal Matt Wachter,(kapelu však na jaře roku 2007 opustil.Jeho poslední vystoupení bylo na Taste of chaos tour v El Paso).V kapele se střídalo více členů,ale základní sestavu nakonec doplnil Tomo Milicevic.
V roce 2002 vydali své první album,které neslo název skupiny.O tři roky později vydali desku s názvem A beautiful lie.Na konci roku 2009 se fanoušci po dlouhé době dočkali třetího CD This is war.
Nyní skupina oficiálně vystupuje ve třech a na koncertech je doprovází Tim Kelleher.




začátek

16. února 2010 v 16:22
Začínám se svým blogem.Chtěla bych ho věnovat co nejvíce svým oblíbeným celebritám a to předevšín skupině 30 seconds to Mars a jejich zpěvákovi jménem Jared Leto.